У Києві - понад сотня мобільних груп «мисливців» на російські ДРГ

У Києві - понад сотня мобільних груп «мисливців» на російські ДРГ

Укрінформ
У Києві утворено понад 100 мобільних груп, які патрулюють місто та відловлюють диверсійно-розвідувальні групи Російської Федерації. 

Про це міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24", передає кореспондент Укрінформу.

"По Києву утворено понад сто мобільних груп, які патрулюють місто, відловлюють ДРГ, відловлюють людей, які вистежують пересування нашої техніки. Вони (мобільні групи - ред.) передають інформацію в Службу безпеки України, в поліцію, нашим розвідникам і Міністерству оборони", – сказав Монастирський. Він запевнив, що ДРГ не досягають своєї мети.

Урядовець також заявив, що перебуває і працює в Києві. Він зазначив, що щохвилини отримує звіти, скільки диверсантів знищено, зокрема, в столиці.

24 лютого за вказівкою президента Володимира Путіна Росія розпочала війну з Україною. Російські війська п'яту добу поспіль обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки. В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-