У Києві з 8.00 запрацюють продуктові магазини, метро курсуватиме рідше

У Києві з 8.00 запрацюють продуктові магазини, метро курсуватиме рідше

Укрінформ
У Києві з 08:00 запрацюють продуктові магазини та комунальний транспорт, метро курсуватиме рідше, ніж зазвичай.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба КМДА в Телеграмі.

"У Києві з 08:00 запрацюють продуктові магазини та комунальний транспорт. Поїзди метро курсуватимуть набагато рідше, ніж зазвичай", - йдеться у повідомленні.

Водночас у КМДА просять людей не виходити на вулицю і не пересуватися містом без нагальної потреби.

Загалом, як зазначається, ніч минула спокійно, було декілька сутичок і боїв із диверсійно-розвідувальними групами, але в цю ніч місто більше готувалося до оборони.

"Тому коли після 08:00 ви вийдете в місто, то побачите укріплення, протитанкові їжаки та інші фортифікаційні споруди, які з’явилися на вулицях Києва. У столиці продовжуються вуличні бої практично в кожному районі міста. Тому виходьте лише у випадку крайньої необхідності – коли потрібно купити продукти або ліки", - йдеться у повідомленні.

У КМДА закликають об’єднувати зусилля та допомагати один одному: запитати у сусідів, чи потрібна допомога, особливо коли це стосується літніх людей або сімей, чиї родичі боронять Україну. Також наглядати за квартирами сусідів, які виїхали з міста, аби не допускати мародерства.

Зазначається, що комендантська година не скасована, з 28 лютого вона буде тривати, як було визначено раніше, — із 22:00 до 7:00.

Як повідомлялося, у Києві діяла комендантська година з 26 лютого з17:00 по 8:00 понеділка, 28 лютого.

Президент РФ Володимир Путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-