Лікарні столиці працюють в режимі воєнного часу - Кличко

Лікарні столиці працюють в режимі воєнного часу - Кличко

Укрінформ
Київські лікарні працюють в режимі воєнного часу.

Як передає Укрінформ, про це заявив мер столиці Віталій Кличко у відеозверненні.

"Лікарні столиці працюють в режимі воєнного часу. Приймають як тих, хто сам звертається за екстреною допомогою, так і тих, кого привозять швидкі", - повідомив Кличко.

За його словами, всі об’єкти критичної інфраструктури працюють.

"Громадський транспорт не їздить. Метро – теж. Підземні станції метро працюють як укриття для людей", - сказав він.

На сьогодні центри переливання крові забезпечені компонентами крові.

"Найбільша потреба – в донорах з негативним резусом. Прошу всіх, хто може, долучитися і стати донором. Після закінчення комендантської години кров для поранених можна здати в центрах на вулиці Петра Запорожця, 26 та вулиці Максима Берлінського, 12", - повідомив він.

Київ створює гуманітарний штаб для допомоги киянам, які її потребують. Зараз опрацьовується логістика, і найближчим часом будуть оприлюднені контакти для збору допомоги і волонтерів. А також інформація про те, куди звертатися тим, кому потрібна допомога.

"Я прошу всіх зберігати витримку і залишатися вдома або в укриттях. Військові, поліція і нацгвардія, тероборона і добробати захищають місто", - зазначив Кличко.

Він подякував всім киянам, бізнесу, які хочуть або вже зголосилися допомогти чим можуть в цій ситуації, аби Київ вистояв.

"Разом ми вистоїмо! Розуміємо: перемога буде, але буде тільки в боротьбі! Буде перемога тому, що з нами армія, з нами тероборона, з нами справедливість! З нами Україна! Слава Україні! І слава кожному, хто небайдужий, хто захищає Батьківщину!", - наголосив мер столиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-