Київ став великою військовою базою, яка не по зубах росіянам - командувач Сил тероборони

Київ став великою військовою базою, яка не по зубах росіянам - командувач Сил тероборони

Укрінформ
Київ уже став великою військовою базою, яка не по зубам росіянам, наголосив Командувач Сил територіальної оборони Збройних Сил України бригадний генерал Юрій Галушкін.

Як повідомляє Укрінформ, про це Міністерство оборони України повідомляє у Фейсбуці.

"Захисники та захисниці столиці! Дякую усім, хто став в стрій. Київ сьогодні є ціллю номер один для Росії. Добровольці вже отримали десятки тисяч одиниць зброї, боєприпасів, амуніції. Київ уже став великою військовою базою, яка не по зубам росіянам", - ідеться у повідомленні.

За словами генерала, саме тому ворог вкидає купу фейків та дезінформації, щоб заплутати і зіштовхнути підрозділи між собою, послабити і деморалізувати оборону зсередини.

"Тому обов’язково координуйтеся з регулярними підрозділами Збройних Сил та Національної гвардії, які тримають оборону у районах вашої відповідальності. Тримайте постійний контакт зі своїми командирами та командуванням, які володіють ситуацією і приймають рішення. Тримаймо голову холодною, не гарячкуймо. Перемога за нами!", - наголосив Галушкін.

Як повідомляв Укрінформ, за дві доби, 25-26 лютого, клієнти ПриватБанку перерахували через Приват24 на спецрахунки НБУ на допомогу Збройним силам 1,1 мільярда гривень.

В Україні третю добу триває війна - 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Близько 4 години ранку 24 лютого РФ завдала ударів по Україні й почала війну.

Запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-