У житловий будинок на вулиці Лобановського в Києві влучила ракета

У житловий будинок на вулиці Лобановського в Києві влучила ракета

Фото, відео
Укрінформ
У житловий будинок на вул. Лобановського, 6а, у Києві влучила ракета.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у Телеграмі, передає Укрінформ.

"У житловий будинок на вул. Лобановського, 6а влучила ракета. Аварійно- рятувальні служби слідують туди", - написав він.

Як повідомляє ДСНС у Телеграмі, ракета влучила у багатоповерховий житловий будинок (17-18 поверх). Проводиться евакуація.

Від ДСНС залучено 12 осіб та 3 одиниці техніки.

Як повідомляв Укрінформ, президент РФ Володимир Путін 25 лютого провів нараду з постійними членами Ради безпеки РФ, на якій розглядалася воєнна ситуація.

Після наради Путіна з членами Радбезу РФ було показано відеоролик, в якому президент РФ, використовуючи образливу лексику щодо українських воїнів та представників влади, зробив ряд заяв. В одній из них Путін знову виправдав операцію «захистом Донбасу від геноциду», звинувативши в бойових сутичках не ЗСУ, а націоналістичні формування/елементи, які нібито виступають у ролі «загороджувальних загонів».

В іншій заяві президент РФ сказав, що нібито українські військові за підказкою американських радників діють як терористи, встановлюючи важкі озброєння в житлових кварталах. Можна припустити, що ця заява використовуватиметься пропагандою для виправдання російського обстрілу житлових районів українських населених пунктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-