У Києві правоохоронці проводять огляд на будівництві Подільського мосту

У Києві правоохоронці проводять огляд на будівництві Подільського мосту

Фото
Укрінформ
У Києві правоохоронці із залученням експертів проводять огляд на будівництві Подільського мосту у справі про розкрадання понад 155 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська прокуратура повідомляє у Телеграмі.

17 лютого за процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури міста Києва експерти Київського науково-дослідного інституту судових експертиз за участю спеціальних служб на підставі ухвали суду проводять огляд на об’єкті будівництва Подільського мостового переходу через Дніпро.

Слідчі дії відбуваються в межах кримінального провадження за фактом привласнення коштів територіальної громади та службової недбалості під час здійснення вказаного будівництва з метою перевірки та фіксації обсягів та якості виконаних окремих робіт і встановлення їх фактичної вартості.

Як нагадали у прокуратурі, у межах кримінального провадження вже оголошені підозри першому заступнику керівника комунального підприємства "Дирекція з будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва", керівнику генпідрядної організації та керівникам субпідрядних організацій.

Читайте також: До підрядників Подільського мосту прийшли з обшуками через зникнення ₴3 мільярдів

За результатами слідчих та процесуальних дій у найкоротший строк буде прийняте рішення про повідомлення про підозру за іншими фактами привласнення коштів територіальної громади Києва. Слідчі дії тривають.

Як повідомляв Укрінформ, у жовтні 2021 року правоохоронці виявили розкрадання понад 150 млн грн на будівництві Подільського мосту. Першому заступнику КП "Дирекція з будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва" та керівнику генпідрядної організації були оголошені підозри за ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) та ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-