У Києві закликали український та іноземний бізнес допомогти місту в умовах воєнної загрози

У Києві закликали український та іноземний бізнес допомогти місту в умовах воєнної загрози

Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко закликав представників українського та іноземного бізнесу допомогти місту в умовах воєнної загрози.

Про це він сказав на брифінгу 14 лютого, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У цей критичний для української держави момент, коли ми об‘єднуємо зусилля для оборони наших міст, оборони країни від можливої широкомасштабної агресії Росії, я хотів би звернутися також до представників українського та іноземного бізнесу. Сьогодні важлива ваша посильна допомога і для забезпечення

безперебійної роботи критичної інфраструктури у випадку надзвичайної ситуації, і для кращого оснащення резервістів, і для забезпечення потреб людей у разі нападу на нашу країну", - сказав Кличко.

Читайте також: Кличко розповів про кількість укриттів у Києві

Він закликав небайдужих киян, українських патріотів, які хочуть допомогти своєму місту і своїй країні, звертатися в департамент муніципальної безпеки столиці. "Міська влада на місці, ми працюємо і зробимо все, щоб забезпечити в критичній ситуації життєдіяльність міста та захистити його жителів", - сказав Кличко.

Як повідомляв Укрінформ, у столиці об’єкти критичної та соціальної інфраструктури працюють в режим підготовки до роботи в умовах можливої надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-