Суд сьогодні обиратиме запобіжний захід Трубіцину

Суд сьогодні обиратиме запобіжний захід Трубіцину

Укрінформ
Вищий антикорупційний суд (ВАКС) розглядатиме клопотання про обрання запобіжного заходу депутату Київради, представнику "СН" Владиславу Трубіцину у п’ятницю, засідання призначено на 15:00.

Про це у коментарі Укрінформу повідомила прессекретар ВАКС Олеся Чемерис.

“На 15:00, (засідання відбуватиметься у приміщенні ВАКС, що знаходиться — ред.) на Хрещатику”, - поінформувала Чемерис.

Як повідомляв Укрінформ, 9 лютого детективи НАБУ за процесуального керівництва прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури викрили депутата Київради (голову однієї з постійних комісій Київради) і ще п'ятьох осіб на одержанні хабаря в розмірі 1,26 млн грн за сприяння в організації роздрібної торгівлі у столиці.

Голова партії "Слуга народу" Олена Шуляк підтвердила, що викритим на хабарі депутатом Київради є представник "СН" Владислав Трубіцин.

Читайте також: ВАКС обрав запобіжний захід ще одному фігуранту «справи Трубіцина»

Національне антикорупційне бюро України повідомило про підозру депутату. Повідомлення про підозру підписано генеральним прокурором.

Також правоохоронці повідомили про підозру і решті осіб, викритих 9 лютого "на гарячому". Ідеться про помічника депутата Київради; в.о. директора комунального підприємства; заступника директора комунального підприємства; заступника директора комунального підприємства; наближену до депутата особу.

Дії всіх 6 підозрюваних кваліфіковані за ч.4 ст. 368 Кримінального кодексу України.

11 лютого у ВАКС поінформували, що Вищий антикорупційний суд України обрав імовірному співучаснику викритого на хабарництві депутата Київради запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у сумі 2 481 000 гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-