До Києва приїжджає глава уряду Литви, можливі обмеження руху

До Києва приїжджає глава уряду Литви, можливі обмеження руху

Укрінформ
В окремих районах Києва 10-11 лютого можливе тимчасове обмеження руху транспорту у зв’язку з візитом прем'єр-міністра Литви Інгріди Шимоніте.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці Управління державної охорони.

"10-11 лютого у зв’язку з офіційним візитом до України прем’єр-міністра Литовської Республіки Інгріди Шимоніте можливі тимчасові обмеження дорожнього руху в центральній частині міста Києва, а також на деяких вулицях Дарницького району", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: У Києві можуть перекрити рух через візит Блінкена

В УДО поінформували, що відповідно до Закону "Про державну охорону органів державної влади України та посадових осіб", держохорона забезпечується для глав іноземних держав, парламентів та урядів і членів їхніх сімей, міністрів закордонних справ, керівників міжнародних організацій (інших посадових осіб міжнародних організацій), які прибувають в Україну чи перебувають на її території у складі офіційних делегацій або відвідують нашу країну на запрошення органів державної влади.

Як повідомляв Укрінформ, Литва заявила про намір передати українській армії американські переносні зенітно-ракетні комплекси Stinger, а також портативні тепловізори.

Фото: Delfi

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-