Учасники акції «SaveФОП» почали розходитися

Учасники акції «SaveФОП» почали розходитися

Укрінформ
У Києві учасники акції «SaveФОП» почали розходитися - на Майдані Незалежності залишилося близько 70 осіб.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Ситуація на Майдані Незалежності спокійна. На місці залишаються поліція та поліція діалогу.

Рух вулицею Хрещатик не перекрито.

Читайте також: У МВС спростували смерть учасника акції ФОПів під Радою

Як повідомлялося, у Києві на площі Конституції біля будівлі Верховної Ради знову зібралися учасники акції руху «SaveФОП». Згодом вони прийшли на Майдан Незалежності.

25 січня під будівлею українського парламенту відбулася акція руху «SaveФОП» під назвою «Влада, приймай, або йди геть!», учасники якої протестували проти намірів тотальної фіскалізації.

Читайте також: ФОПи оголосили свою акцію під Радою безстроковою

Аналогічні акції тривали упродовж 26-28 січня.

27 січня у Верховній Раді зареєстровано законопроєкт №6561 «Про внесення змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» щодо тимчасового незастосування фінансових санкцій та встановлення понижених розмірів фінансових санкцій для платників єдиного податку», який передбачає відтермінування штрафів за невикористання РРО. Народні депутати мали розглянути відповідний документ на пленарному засіданні 1 лютого, однак його не було внесено в порядок денний.

Рух #SaveФОП — український громадський рух, учасники якого виступають за зменшення фінансового навантаження на малий та середній бізнес шляхом продовження для приватних підприємців спрощеної системи оподаткування.

Фото: Володимир Тарасов 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-