ФОПи оголосили свою акцію під Радою безстроковою

ФОПи оголосили свою акцію під Радою безстроковою

Укрінформ
Учасники акції руху «SaveФОП» оголосили акцію протесту під Верховною Радою безстроковою.

Про це повідомила учасниця акції Галина Капітун, передає кореспондент Укрінформу.

«Вчора нас незаконно побили, наших мирних мітингувальників. Застосували зброю, газ. Через це ми оголосили акцію безстроковою і будемо тут стояти до вирішення нашого питання», – заявила Капітун.

Також вона анонсувала невдовзі «великий всеукраїнський протест».

«Великий всеукраїнський протест планується через тиждень, бо наразі Верховна Рада працює до п'ятниці. Ми будемо тут стояти і усіма силами показувати, що ми не здаємося і ми не здамося», – зазначила Капітун.

Як повідомлялося, 25 січня 2022 року під будівлею українського парламенту розпочалася акція руху «SaveФОП» під назвою «Влада, приймай або йди геть!», учасники якої протестують проти тотальної фіскалізації, тобто використання касових апаратів.

Читайте також: Акція ФОПів під Радою: поліція відкрила справу через інцидент з журналістами

Мітингувальники, серед іншого, закликають депутатів ВР ухвалити законопроєкти № 5866 та 5866-1, якими пропонується відновити право ФОП 1-4 груп не застосовувати РРО щодо товарів та послуг, вартість одиниці яких не перевищує мінімальної заробітної плати.

У понеділок під час акції між мітингувальниками та правоохоронцями сталися сутички.

Рух «#SaveФОП» — український громадський рух, учасники якого виступають за зменшення фінансового навантаження на малий та середній бізнес шляхом продовження для приватних підприємців спрощеної системи оподаткування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-