Сутички під Радою: поліція склала протоколи на двох осіб

Сутички під Радою: поліція склала протоколи на двох осіб

Укрінформ
Поліція склала адміністративні протоколи щодо двох осіб, які провокували конфлікт у натовпі та чинили опір правоохоронцям під час акції під Верховною Радою України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція.  

У поліції нагадали, що сьогодні у центральній частині Києва відбуваються акції, у зв'язку з чим поліцейські та військовослужбовці Нацгвардії посилили заходи безпеки.

"Під час проведення заходів двоє учасників провокували конфлікт у натовпі, поводили себе агресивно, не реагували на законні вимоги правоохоронців припинити протиправні дії та чинили опір поліцейським", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Поліція почала затримувати ФОПів, під Радою сталися сутички

За злісну непокору законній вимозі працівників поліції на порушників склали адміністративні протоколи за ст. 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Санкція статті передбачає накладення штрафу від 8 до 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадські роботи на строк від 40 до 60 годин, виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням 20% заробітку або адміністративний арешт на строк до 15 діб.

Під стінами Верховної Ради проходить акція руху «SaveФОП» / Фото: Геннадій Мінченко. Укрінформ

Як повідомляв Укрінформ, 25 січня під стінами Верховної Ради проходить акція руху «SaveФОП» під назвою «Влада, приймай, або йди геть!», учасники якої протестують проти тотальної фіскалізації.

Фото: Олег Богачук. Цензор

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-