У школах Києва на COVID-19 хворіють понад дві тисячі учнів та понад 650 освітян

У школах Києва на COVID-19 хворіють понад дві тисячі учнів та понад 650 освітян

Укрінформ
У 425 закладах загальної середньої освіти Києва наразі на COVID-19 хворіє 2 238 учнів та 652 працівники.

Про це Укрінформу повідомили у Департаменті освіти і науки КМДА у відповідь на інформаційний запит.

"Департаментом освіти і науки спільно з управліннями освіти районних в місті Києві державних адміністрацій проводиться щоденний моніторинг захворювання учнів та працівників на COVID-19 у закладах середньої освіти міста Києва. Станом на 24 січня 2022 року у 425 закладах загальної середньої освіти хворіє 2 238 учнів та 652 працівники (вчителі та інші працівники)", - йдеться у відповіді.

Читайте також: У Києві на «дистанційку» відправили майже тисячу класів у різних школах

У зв'язку із захворюваністю на COVID-19 та необхідністю самоізоляції перейшли на дистанційний формат навчання всі учні дванадцяти шкіл Києва.

"Освітній процес з використанням технологій дистанційного навчання через COVID-19 організовано в окремих класах (1 754) 306 ЗЗСО", - зазначається у повідомленні.

Читайте також: Столична влада не коментує, чи будуть переводити школи на «дистанційку»

Водночас у Департаменті освіти і науки повідомили, що до їхнього департаменту не надходила інформація про закриття ЗЗСО міста Києва на карантин у зв'язку зі збільшенням хворих на COVID-19.

Як повідомили раніше у КМДА, захворюваність серед київських школярів далека від критичних показників, тож столичні школи працюють наразі у звичайному режимі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-