У Києві евакуювали три ТРЦ - шукають вибухівку

У Києві евакуювали три ТРЦ - шукають вибухівку

Укрінформ
У неділю, 16 січня, з торгово-розважальних центрів Gulliveг, Ocean Plaza, а також з ТЦ "Універмаг "Україна" евакуювали працівників та відвідувачів через повідомлення про замінування.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила керівник пресслужби Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у м. Києві Світлана Водолага.

“До колцентру СБУ надійшла інформація про замінування ТРЦ Gulliveг, "Україна" та Ocean Plaza, тому проводиться перевірка даних об'єктів на наявність вибухонебезпечних предметів та, звичайно, евакуація”, - сказала Водолага.

Читайте також: Хвиля «мінувань» є інструментом гібридної агресії Росії - СБУ

На уточнююче запитання про те, чому при евакуації з ТЦ Універмаг "Україна" у гучномовець оголосили, що в будівлі почалася пожежа, вона пояснила: “Якщо вони включили оголошення про евакуацію на випадок пожежі, просто можливо у них немає іншого оголошення, щоб евакуювати людей. Пожежі немає”.

Як повідомляв Укрінформ, останнім часом у містах України правоохоронцям дуже часто доводиться реагувати на повідомлення про замінування об’єктів, що виявляється неправдивим. Серед них - торгові центри, станції метро, аеропорти, школи, садочки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-