У Києві «замінували» декілька шкіл і торговельних центрів

У Києві «замінували» декілька шкіл і торговельних центрів

Укрінформ
У Києві у четвер правоохоронці перевірили повідомлення про замінування середньої школи у Шевченківському районі столиці, небезпечних предметів виявлено не було.

Про це у коментарі Укрінформу повідомила речниця поліції Києва Юлія Гірдвіліс.

“Зранку у нас було повідомлення щодо замінування середньої школи по вулиці Жабаєва (знаходиться у Шевченківському районі Києва — ред.), її було оглянуто, небезпечних предметів не було виявлено. Евакуйовувалися 480 людей”, - поінформувала Гірдвіліс.

За її словами, також до київських правоохоронців надійшло зранку 13 січня повідомлення про начебто мінування кількох торговельних центрів у місті, вони ще перевіряються.

Читайте також: Хвиля «мінувань»: в Україні третю добу шукають вибухівку в торговельних центрах і школах

Так само перевіряються ще кілька шкіл щодо ще одного повідомлення про нібито їх мінування, і у цьому випадку перевірки цих навчальних закладів також ще не завершені, уточнила вона.

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці 12 січня проводили перевірку інформації про замінування кількох об’єктів у столиці, серед яких – 4 станції метро, близько 8 ТЦ і аеропорту “Київ”, а також — аеропорту “Бориспіль”, який перевіряла поліція Київської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-