У Києві завтра можуть перекрити дороги через візит президента Азербайджану

У Києві завтра можуть перекрити дороги через візит президента Азербайджану

Укрінформ
У Києві у зв’язку з візитом президента Азербайджану Ільхама Алієва у п’ятницю, 14 січня, можливе перекриття руху транспорту в центральній частині міста та у Дарницькому районі.

Як передає Укрінформ, про це Управління державної охорони України повідомляє у Фейсбуці.

«14 січня у зв’язку з офіційним візитом до України Президента Азербайджанської Республіки Ільхама Алієва можливі тимчасові обмеження дорожнього руху в центральній частині міста, а також на деяких вулицях Дарницького району», - ідеться у повідомленні.

УДО також інформує, що відповідно до Закону України «Про державну охорону органів державної влади України та посадових осіб», держохорона здійснюється щодо глав іноземних держав, парламентів та урядів і членів їхніх сімей, міністрів закордонних справ, керівників міжнародних організацій (інших посадових осіб міжнародних організацій), які прибувають в Україну чи перебувають на її території у складі офіційних делегацій або відвідують Україну на запрошення органів державної влади.

Читайте також: Зеленський попросив Алієва допомогти у визволенні бранців Кремля

Як повідомляв Укрінформ, 14 січня Президент Володимир Зеленський проведе зустріч із президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим, який прибуде в Україну з робочим візитом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-