Зимова феєрія у Києві: ялинки, вистави, майстер-класи – 270 пунктів у святковій програмі

Зимова феєрія у Києві: ялинки, вистави, майстер-класи – 270 пунктів у святковій програмі

Укрінформ
У Києві заплановано понад 270 новорічно-різдвяних заходів в усіх районах.

Про це повідомляє пресслужба Київміськдержадміністрації, передає Укрінформ

Повний перелік святкових заходів затверджено розпорядженням КМДА. Зокрема, у всіх 10 районах столиці встановлені новорічні ялинки.

На Контрактовій площі відкрита святкова локація «Різдво на Подолі» – із ковзанкою, великою сніговою гіркою, атракціонами, резиденцію Святого Миколая, фуд-зоною з будиночками у стилі європейських ярмарків.

Крім того, вісім муніципальних театрів представляють 212 вистав, на які запросять близько 30 тисяч маленьких глядачів – із дотриманням вимог щодо обмеження кількості глядацьких місць під час пандемії. Перед початком вистав гостей чекають розважальні програми, різдвяні святкові фотозони, цікаві квести та веселі ігрові програми.

У бібліотеках і музеях міста тривають різноманітні книжкові виставки, майстер-класи та святкові акції. Під час зимових канікул у культурно-видовищних та дозвіллєвих закладах відбуваються різдвяно-новорічні свята для дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки з-поміж учнів закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти Києва.

Як повідомлялося, 18 грудня на Софійській площі Києва засвітили головну ялинку країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-