У Києві «наварили» 5 мільйонів на новорічній ялинці Центрального вокзалу

У Києві «наварили» 5 мільйонів на новорічній ялинці Центрального вокзалу

Укрінформ
У Києві прокуратура підозрює розкрадання 5 млн грн на встановленні новорічної ялинки на Центральному залізничному вокзалі.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська прокуратура повідомляє у Телеграмі.

«Солом'янською окружною прокуратурою м. Києва здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом розкрадання коштів АТ «Укрзалізниця» при укладанні договорів на встановлення та прикрашання новорічної ялинки в приміщенні Центрального залізничного вокзалу у м. Києві на загальну суму близько 5 млн грн», - ідеться в повідомленні.

Досудовим розслідуванням встановлено, що відповідно до договорів, укладених філією «Вокзальна компанія» АТ «Укрзалізниця», кінцевий строк виконання робіт з встановлення новорічної ялинки не пізніше 17 грудня 2021 року.

Проте 22 грудня у ході проведення огляду в приміщенні Центрального залізничного вокзалу встановлено відсутність новорічної ялинки.

На даний час тривають слідчі дії щодо з'ясування усіх обставин кримінального провадження та притягнення винних до відповідальності.

Як повідомляв Укрінформ, у жовтні трьом особам повідомили про підозру у заволодінні майном АТ «Укрзалізниця», що завдало державній компанії 11,8 млн грн збитків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-