У столиці привітали з Миколаєм дітей учасників АТО/ООС

У столиці привітали з Миколаєм дітей учасників АТО/ООС

Відео
Укрінформ
Свято для родин учасників бойових дій на сході Україні напередодні Дня святого Миколая організував Київський міський центр соціальних служб.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє телеканал Дом.

На святі діти могли сфотографуватися із казковими та кіноперсонажами або поспілкуватися із помічниками святого Миколая.

Для учасників свята також створили фотолокацію - з об'ємними сніговиками.

Герої мультфільмів та волонтери — помічники святого Миколая — влаштували для учасників свята інтерактивну ігрову програму з танцями.

Свято організували у рамках міської програми "Турбота. Назустріч киянам".

"Один із заходів програми — це робота з учасниками АТО та членами їхніх сімей. Це кілька великих заходів соціально адаптаційних протягом року. Тому що в якійсь спільній діяльності завжди легше відновити зв'язки, подолати якісь перешкоди, які накопичилися за відсутності когось із батьків удома, і об'єднатися для того, щоб стати справжньою родиною", — розповіла психолог Київського міського центру соціальних служб Тетяна Устинова.

Головний подарунок — сімейний перегляд новорічної комедії "Мій Дідусь — Дід Мороз". Це — історія хлопчика, який вирушає на пошуки свого дідуся напередодні Нового року. Фільм 18 та 19 грудня подивляться 1000 дітей та близько 800 батьків у шести кінотеатрах мережі "Київкінофільм".

Як повідомляв Укрінформ, напередодні Дня святого Миколая, 18 грудня, на Софійській площі в Києві запалили головну ялинку країни.

Фото: телеканал Дом

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-