Президентське подружжя взяло участь у відкритті святкового містечка біля ОП

Президентське подружжя взяло участь у відкритті святкового містечка біля ОП

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський та його дружина Олена взяли участь у відкритті святкового містечка «Миколай приймає друзів» на вулиці Банковій у Києві.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Глави держави.

Президентське подружжя разом з іншими гостями новорічної локації переглянуло виступи Київського академічного театру українського фольклору «Берегиня» та Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України ім. Павла Вірського.

Зеленський побажав кожному відчути атмосферу зимових свят і зустріти своє диво, а в новому році - здійснення всіх бажань і задумів.

«Святий Миколай разом із казковими героями влаштував глядачам театралізоване дійство та запалив святкові вогні на новорічній ялинці. Цього року її прикрашають 125 іграшок, у дизайні яких було використано малюнки дітей з особливими освітніми потребами», - йдеться у повідомленні.

До привітань із прийдешніми зимовими святами долучилися співаки Ольга Полякова та Дзідзьо, які виконали новорічну пісню.

Зеленські взяли участь у відкритті святкового містечка біля Офісу Президента // Фото: ОП

Зазначається, що на території містечка працюватиме безкоштовна інклюзивна ковзанка, весела карусель для дітей і дорослих та будинок-резиденція Святого Миколая. Також там облаштовані новорічні фотозони, ялинковий ярмарок і торговельні будиночки, де можна придбати ласощі, напої та сувеніри.

Для дітей з інвалідністю на ковзанці проводитимуть регулярні інклюзивні тренування з професійним тренером та за участю спортсменів-фігуристів. А любителі хокею зможуть взяти участь у майстер-класах від гравців київського хокейного клубу «Сокіл».

Локації створені з допомогою меценатів і благодійних організацій. Відвідати святкове містечко можна щодня, без вихідних, з 10:00 до 21:00 упродовж усіх новорічно-різдвяних свят.

Святкове містечко біля Офісу Президента // Фото: Євген Любімов, Укрінформ

Як повідомляв Укрінформ, 17 грудня учасники Національної організації скаутів України та Асоціації гайдів України передали Президенту Володимиру Зеленському та його дружині Олені Вифлеємський вогонь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-