Крижаний дощ у Києві: повалені дерева і затори, у роботі транспорту стався збій

Крижаний дощ у Києві: повалені дерева і затори, у роботі транспорту стався збій

Фото, відео
Укрінформ
Сьогодні в Києві дощ, на дорогах ожеледиця. У роботі громадського транспорту стався збій, патрульна поліція звернулась до водіїв та пішоходів.

Як передає Укрінформ, про збій у транспорті повідомляє КП «Київпастранс» у Телеграмі

Зокрема, затримки зафіксовані у русі тролейбусів №27 по вул. Гетьмана та трамваїв № 14, 18 по вул. Глибочицька, 31 з причин ДТП.

Змінено рух тролейбусів № 43, 50 по мосту Патона. Рух тролейбусів №43 організовано до ст.м. «Либідська», а тролейбусів №50 організовано до Дарницької площі.

Крім того, змінено рух тролейбусів № 14, 15 по вул. Еспланадна - вул. Басейна в напрямку Ботанічного саду з причини складних погодних умов. Рух тролейбусів №14 організовано до Палацу Спорту та військового госпіталя, а тролейбусів №15 організовано до військового госпіталя.

Київпастранс також повідомляє, що без дотримання розкладу руху курсує електротранспорт.  

«Через складні погодні умови на маршрутах електротранспорту введено оперативне положення №4 (рух транспорту без дотримання розкладу)», - ідеться в повідомленні.

Сьогодні у Києві протягом дня очікуються опади у вигляді мокрого снігу та дощу, на дорогах ожеледиця.

Київ Оперативний повідомляє про повалені дерева через негоду. 

«На Банковій, 1/10, працівники ШЕУ боряться з наслідками негоди у вигляді поваленого дерева. На жаль, пошкоджено автомобіль», - йдеться у повідомленні.

Ще одне дерево впало прямо на автівки на вул. Липська. На щастя, обійшлося без постраждалих.

На столичних дорогах утворились значні затори.

Патрульна поліція Києва у звернулася до водіїв та пішоходів. «Водії, будьте уважними за кермом, стежте за дорожньою обстановкою та дотримуйтесь правил дорожнього руху. Пішоходи, переходьте дорогу лише у встановлених місцях та використовуйте світлоповертаючі елементи», - ідеться у повідомленні. 

У Києві гідрослужби і техніка для протиожеледної обробки комунальної корпорації «Київавтодор» працюють у посиленому режимі.

“У столиці продовжуються дощі. Протягом доби можливе посилення опадів, метеорологи прогнозують перехід температури в мінусові значення надвечір. При таких метеоумовах залучено одразу кілька служб КК “Київавтодору”, - ідеться у повідомленні КМДА

Зокрема у місцях можливих підтоплень чергує техніка і бригади гідрослужб. У тунелі на вул. Олени Теліги на Дорогожичах виконують профілактичні роботи з перевірки насосів і додаткового очищення зливостоків.

"Для очищення зливостоків, а також ліквідації наслідків підтоплень Київавтодор має 91 одиницю спецтехніки і спецзасобів", - ідеться у повідомленні.

Крім того, працює техніка для обробки доріг і мостів протиожеледними засобами. Посилена увага до стану покриття на шляхопроводах, підйомах та спусках, покриття із бруківки, на тротуарах. Задіяна 131 одиниця спецтехніки.

Загалом Київавтодормає 458 одиниць основної і 128 одиниць додаткової техніки для прибирання снігу і нанесення протиожеледних засобів.

Крижаний дощ у Києві / Фото: Анатолій Сірик і Євген Котенко, Укрінформ

Як повідомляв Укрінформ, у Києві 8 грудня прогнозується мокрий сніг та дощ, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Температура протягом доби 0-2° морозу.

Фото: kyivcity.gov.ua, sq.com.ua                                  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-