У Києві планують відновити популярний атракціон — канатну переправу через Дніпро

У Києві планують відновити популярний атракціон — канатну переправу через Дніпро

PR
Укрінформ
У Києві планують відновити видовищний атракціон — канатну переправу через Дніпро. ТОВ «Активна країна», яке стало переможцем відповідного інвестиційного конкурсу, готове приступити до реалізації даного проєкту з дотриманням світових стандартів та якості об’єкту.

Про це Укрінформу повідомили в «Активній країні».

Конкурс із залучення інвестора до реалізації проєкту «Облаштування атракціону канатна переправа через річку Дніпро від арки Дружби народів до Труханового острова» проводився «Київським інвестиційним агентством». Інвестиційний договір затверджений розпорядженням КМДА.

Фахівці ТОВ розповіли, що вже підготовлений проєкт майбутнього тролею довжиною 550 метрів, який у майбутньому буде сполучати правий та лівий берег річки Дніпро. Атракціон матиме можливість одночасного спуску для чотирьох осіб.

ТОВ «Активна країна» має понад 10 власних успішно виконаних проєктів у Києві та Вінниці. Окрім того, реалізувало не один десяток об'єктів для замовників.  Це, зокрема, мотузкові парки, ролери, зіплайни (канатні переправи) тощо. Досвід у цій сфері — майже 7 років.

Компанія вперше в Україні реалізувала “ролер”, який на сьогодні залишається найдовшим ролером в Україні та другим за протяжністю у Європі.

«Тролеї є частиною туристичної інфраструктури в багатьох країнах світу. Приміром, в Дубаї встановили найдовший у світі міський зіплайн, протяжність двох його ліній — 2 км. Найголовнішим чинником роботи таких атракціонів є безпека. Ми це розуміємо як ніхто і навіть виступили експертними розробниками відповідних технічних умов для таких об’єктів. Створення канатної переправи від Арки Дружби Народів до Труханова острова — це хороша туристична фішка, адже дарує людям неймовірні враження і дуже популярна як для гостей столиці, так для жителів міста», - розповів директор компанії Денис Курта.

Вже на сьогодні для виконання умов конкурсу компанія спрямувала до бюджету міста 1,7 млн грн щомісячних платежів, що будуть спрямовані муніципальними службами на облаштування території Труханова острова. Очікується, що термін реалізації самого проєкту канатної переправи займе 12 місяців.

Фото: ТОВ «Активна країна»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-