У Києві затримали іноземця, якого Німеччина шукала за шахрайство

У Києві затримали іноземця, якого Німеччина шукала за шахрайство

Фото
Укрінформ
Оперативники Департаменту карного розшуку Національної поліції України (НПУ) затримали громадянина ФРН, який перебував у міжнародному розшуку щодо, зокрема, вчинення шахрайства на 950 тисяч євро.

Про це інформує пресслужба Департаменту карного розшуку Національної поліції України, передає Укрінформ.

«11.11.2021 на території міста Києва працівниками Департаменту карного розшуку Національної поліції України затримано 65-річного громадянина Федеративної Республіки Німеччина, який розшукувався компетентними органами вказаної країни за зловживання довірою, а також вчинення шахрайства, що призвело до скрутного матеріального становища», - йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією, своїми протиправними діями фігурант завдав величезних збитків холдингу, в якому працював, - йдеться про суму у розмірі 950 000 євро.

Як уточнюється, за вчинення цих злочинів законодавством Федеративної Республіки Німеччина передбачено максимальний строк позбавлення волі – 10 років.

Зазначається, що цей іноземець перебував у міжнародному розшуку із червня цього року.

Наразі розшукуваного чоловіка доставлено до Шевченківського УП ГУНП у місті Києві для складання процесуальних документів з метою його подальшого арешту та екстрадиції.

Як повідомляв Укрінформ, 23 червня поліцейські затримали іноземця, підозрюваного у шахрайстві на майже 0,5 млн дол., який перебував у міжнародному розшуку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-