У Києві деякі будинки досі без тепла – список адрес

У Києві деякі будинки досі без тепла – список адрес

Укрінформ
З провини приватної компанії "Водоканал-Сервіс" п'ять будинків ЖБК та ОСББ у Києві залишаються без опалення.

Як передає Укрінформ, про це повідомили у пресслужбі КМДА.  

"Комунальне підприємство "Київтеплоенерго" повністю запустило в роботу систему теплопостачання столиці. Наразі комунальні керуючі компанії здійснюють локальні роботи для усунення повітряних "пробок" та нормалізації температурного режиму. Разом із тим, у столиці залишаються окремі будинки, де з провини службових осіб приватних компаній відсутня можливість підключити опалення", – йдеться у повідомленні.

У КМДА повідомили, що через бездіяльність приватних підприємств, що є виконавцями послуг із теплопостачання, досі без опалення залишаються житлові будинки:

  • на вулиці Закревського, 53, 55, Деснянський район (ОСББ "Автотранспортник", виконавець послуги – ТОВ "Водоканал-Сервіс");
  • на вулиці Вишгородській, 38-а, Оболонський район (ЖБК "Алмазний", виконавець послуги – ТОВ "Водоканал-Сервіс");
  • на вулиці Корольова, 14, Святошинський район (ЖБК "Ювілейний", виконавець послуги – ТОВ "Водоканал-Сервіс");
  • на вулиці Парково-Сирецькій, 10, Шевченківський район (ЖБК "Молодіжний", виконавець послуги – ТОВ "Водоканал-Сервіс", потім на заміну визначено ТОВ "Довірена особа").

При цьому, зазначили в КМДА, у ТОВ "Довірена особа" досі не має договору на постачання тепла в будинок.

За результатами засідання міського штабу районні служби звернулись до мешканців та розмістили оголошення про шляхи вирішення питання теплопостачання в будинках та необхідність укласти угоди, які б дозволяли розпочати опалювальний сезон.

Читайте також: Тарифи на тепло для киян цього опалювального сезону не зростуть

"Звертаємося до представників правлінь цих будинків негайно опрацювати запропоновані районними адміністраціями варіанти вирішення проблеми та запустити опалення в будинки і не наражати мешканців на дискомфорт і загрозу здоров’ю", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється також, що за зверненням представників Київської міської ради діяльністю ТОВ "Водоканал-Сервіс", що спричинила відсутність тепла в будинках, займаються правоохоронні органи.

Як повідомлялося, з 23 жовтня у столиці розпочали підключення житлових будинків до тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-