У Києві два дні вакцинуватимуть на «Олімпійському»

У Києві два дні вакцинуватимуть на «Олімпійському»

Укрінформ
Футбольний клуб «Динамо» (Київ) спільно з Міністерством охорони здоров’я організував на території НСК «Олімпійський» пункт вакцинації.

Як передає Укрінформ, по це повідомляє ФК "Динамо".

Пункт вакцинації працюватиме на території НСК «Олімпійський» два дні - 31 жовтня та 1 листопада.

«Кожен охочий упродовж двох днів, 31 жовтня та 1 листопада, зможе зробити собі щеплення від COVID-19. У пункті будуть чергувати кілька мобільних бригад медиків, тому плануємо уникнути черг та інших незручностей» , - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, усі витрати для організації вакцинації бере на себе ФК «Динамо» (Київ). Для всіх охочих вакцинація безкоштовна.

Читайте також: Харків відкриє 41 пункт вакцинації у день виборів мера – на дільницях

«Вакцини сертифіковані, їхня справжність, якість та умови зберігання гарантує Міністерство охорони здоров'я України», - запевнили в ФК. У пункті щеплення на НСК «Олімпійський» працюватиме досвідчений професійний медичний персонал.

31-го жовтня пункт вакцинації працюватиме з 10.00 до 17.00, 1-го листопада – з 11.00 до 19.00. Пункт працюватиме у залі «Олімпійський двір», вхід на територію стадіону через «Захід-1», «Північ-1,2».

«ФК «Динамо» (Київ) підтримує заклик Президента України Володимира Зеленського та Міністерства охорони здоров’я України про вакцинацію. Ми закликаємо футбольних уболівальників відповідально ставитися до свого здоров’я та здоров’я оточуючих людей і вакцинуватися від небезпечного вірусу» - додали в футбольному клубі.

Читайте також: Поліція «купила» ПЛР-тест та COVID-сертифікат для Савіка Шустера, щоб викрити шахраїв

Як повідомляв Укрінформ, в Україні встановлено новий рекорд щеплень: за минулу добу, 29 жовтня, вакциновано понад 317 тис. українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-