На центральному вокзалі Києва перенесли пункт вакцинації – як зробити щеплення

На центральному вокзалі Києва перенесли пункт вакцинації – як зробити щеплення

Схема
Укрінформ
Для зручності пасажирів пункт вакцинації від коронавірусної хвороби COVID-19 на Центральному залізничному вокзалі Києва перенесено до Синьої зали.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Укрзалізниця у Телеграмі. 

"Київ — одне з міст-лідерів за кількістю вакцинованих: з 21 жовтня у пункті вакцинації Центрального вокзалу було щеплено майже 1500 осіб.

Для зручності пасажирів, а також враховуючи збільшення попиту, пункт вакцинації перенесено до Синьої зали Центрального вокзалу", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у залі є спеціальна розмітка для дотримання дистанції, кабінет для лікарів, а також місця, де можна дочекатись своєї черги або, за рекомендацією лікаря, перечекати деякий час після вакцинації.

Знайти пункт вакцинації пасажирам допоможе навігація в приміщенні вокзалу.

Читайте також: На залізничних вокзалах вакцинували понад вісім тисяч осіб – Укрзалізниця

Як повідомлялось, АТ «Укрзалізниця» відкрило пункти вакцинації вже на 19 залізничних вокзалах України, де від 21 жовтня 2021 року щеплення проти COVID-19 отримали понад 8000 охочих.

Зокрема, безкоштовні пункти вакцинації працюють на залізничних вокзалах Львова, Рівного, Ковеля, Івано-Франківська, Ужгорода, Чернівців, Одеси, Миколаєва, Харкова, Дніпра, Кривого Рогу, Каменського, Маріуполя, Краматорська, Києва (два пункти), Ніжина, Коростеня, Вінниці, Хмельницького. Пасажири, які мають довідку про отримання однієї або двох доз вакцини, можуть вільно подорожувати залізничним транспортом.

Читайте також: Пасажирів без COVID-документів уже не пускають у потяги

Найближчим часом планується відкрити пункти вакцинації в Тернополі та Херсоні.

Фото: УЗ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-