Директору «Київтеплоенерго» та підряднику вручили підозри

Директору «Київтеплоенерго» та підряднику вручили підозри

Укрінформ
Правоохоронці повідомили про підозри директору комунального підприємства «Київтеплоенерго» та підряднику.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська прокуратура у Телеграмі.

У вівторок, 19 жовтня, правоохоронці проводять обшуки у службових приміщеннях КП «Київтеплоенерго» в межах кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366, ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України.

Згідно з матеріалами слідства, між СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» та приватним підприємством укладено договір щодо капітального ремонту аварійної ділянки теплових мереж на вул. Антонова у Солом’янському районі Києва.

У ході перевірки аудитом КМДА та КП «Київекспертиза» встановлено завищення вартості виконаних робіт та неефективне використання коштів через завищення використаних матеріалів на суму понад 1,5 млн грн.

За результатами проведених слідчих дій директору СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України (службова недбалість), колишньому директору підрядної організації - у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України (заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем, вчинене у особливо великих розмірах та службове підроблення).

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів. Зазначається, що проведені слідчі дії не позначилися на роботі комунального підприємства - воно працює у звичному режимі.

Читайте також: Столиця не дорахувалась 22 мільйонів за оренду кінотеатру «Київ» - у справі оголосили підозри

Як повідомляв Укрінформ, 5 жовтня столичні правоохоронці провели обшуки на підприємствах «Київтеплоенерго» і «Київводоканал» у справі розкрадання коштів на закупівлі обладнання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-