У приймальні депутата Київради розбили скло та розмалювали таблички

У приймальні депутата Київради розбили скло та розмалювали таблички

Фото
Укрінформ
У Києві правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом хуліганства у громадській приймальні депутата міськради.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

Зазначається, що у вівторок, 19 жовтня, близько 10:00 до поліції надійшла інформація про те, що у приміщення громадської приймальні на вулиці Лютеранській хуліганить невідомий.

На місці до правоохоронців звернувся помічник депутата міськради та повідомив, що до приміщення увірвався чоловік, розбив скло у вхідних дверях та замалював із балончика таблички.

Далі порушник спустився на нижній поверх, де знаходяться щити електромережі, та вирвав звідти дроти.

Читайте також: У Києві обстріляли маршрутку

«Отримавши повідомлення про подію, спецпризначенці полку поліції особливого призначення №2, які знаходились неподалік, оперативно затримали 31-річного уродженця Полтавщини та передали слідчо-оперативній групі. Зараз із ним спілкуються слідчі та встановлюють мотиви скоєного», - заявив начальник Печерського управління поліції Андрій Дуброва.

У ході поверхневого огляду слідчі виявили та вилучили предмет, схожий на пневматичний пістолет та балончик з фарбою. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читайте також: У Києві поранили водія голови Державної архівної служби, стрілець затриманий

Слідчі внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною четвертою статті 296 Кримінального кодексу України - хуліганство. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у скоєні цього злочину та обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Як повідомляв Укрінформ, 17 жовтня правоохоронці затримали раніше судимого жителя Миколаєва, який заподіяв тяжкі тілесні ушкодження поліцейському охорони.

Фото: npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-