П’яна ДТП у Києві: суд арештував водія вантажівки

П’яна ДТП у Києві: суд арештував водія вантажівки

Укрінформ
Шевченківський райсуд Києва обрав водієві вантажівки, який у стані алкогольного сп'яніння збив двох людей на пішохідному переході в Оболонському районі, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Києва у Фейсбуці.

"Ухвалою Шевченківського районного суду м. Києва відносно підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Досудове розслідування триває", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі.

Читайте також: У Києві нетверезий водій врізався в патрульне авто, травмувавши двох інспекторів

Як повідомляв Укрінформ, 15 жовтня в Оболонському районі Києва водій вантажівки збив двох пішоходів, які переходили проїжджу частину на нерегульованому пішохідному переході на проспекті Степана Бандери, і втік з місця події. Патрульні поліцейські зупинили порушника на Столичному шосе та затримали його. Встановлено, що водій перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди потерпілих, 1977 та 1996 років народження, госпіталізовано до лікарні.

Згодом стало відомо, що одним з потерпілих виявився відомий журналіст і сценарист Олександр Зінченко. Його супутник, 25-річний чоловік, від отриманих травм помер у медичному закладі.

Читайте також: Смертельна ДТП у Києві: Водія Hummer знову відправили під арешт

За даним фактом проводиться досудове розслідування за ч. 3 ст. 286 - 1 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-