У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів – один помер у лікарні

У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів – один помер у лікарні

Оновлено
Укрінформ
У Оболонському районі Києва водій вантажівки збив двох пішоходів, які переходили проїжджу частину на нерегульованому пішохідному переході на проспекті Степана Бандери.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Нацполіція.

Зазначається, що ввечері 15 жовтня водій вантажівки 1974 року народження скоїв наїзд на пішоходів у стані алкогольного сп'яніння і втік з місця події. Патрульні поліцейські зупинили порушника на Столичному шосе та затримали його.

Читайте також: Смертельна ДТП у Києві: Водія Hummer знову відправили під арешт

"Унаслідок події, потерпілих, 1977 та 1996 років народження, госпіталізовано до лікарні. Прилад Драгер показав 2.68 проміле вмісту алкоголю у водія", - йдеться у повідомленні.

За фактом ДТП відрили кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху (ч. 2 ст. 286-1 КК України). Ця стаття передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Пізніше Суспільне повідомило, що один з постраждалих внаслідок наїзду вантажівки помер у лікарні.

Згодом стало відомо, що одним з потерпілих виявився відомий журналіст і сценарист Олександр Зінченко. 

Про це повідомив сам Зінченко у Фейсбуці.

"Нічого не пам'ятаю. З фото видно, що я намагався накладати жгут власним ременем. Не пам'ятаю цього. Вчора нас із Олександром Шибітським на тротуарі збив п'яний на вантажівці. Щойно мені повідомили, що Саші не стало", - написав він.

Зінченко зазначив, що сам він відбувся розсіченням та легким струсом мозку.

Олександр Зінченко - відомий журналіст, сценарист та історик. Він, зокрема, автор сценарію до документального фільму "Колапс: як українці зруйнували імперію зла". Ця стрічка вже отримала чимало схвальних відгуків глядачів.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-