У Києві не переноситимуть шкільні канікули

У Києві не переноситимуть шкільні канікули

Укрінформ
Діти в усіх столичних школах підуть на осінні канікули за графіком – з 25 жовтня.

Як передає Укрінформ, про це сказав заступник голови КМДА Валентин Мондриївський, повідомляє Офіційний портал Києва.

«Причин для дострокового початку осінніх канікул немає. Наразі в школах Києва на COVID-19 хворіє трохи понад 800 учнів, а це менше, ніж 0,3% від загальної кількості столичних школярів. Крім того, у всіх закладах освіти вже вакциновано понад 86% працівників, що є однією з основних умов очної роботи. Враховуючи темпи вакцинації, вже до кінця жовтня ми вакцинуємо практично 100% співробітників», – сказав Мондриївський.

Він також зазначив, що станом на сьогодні майже в усіх закладах освіти увімкнули опалення, а за вихідні опалення включать у всіх закладах освіти, яких у місті понад 900. Таким чином, в місті створені всі умови для безпечного продовження освітнього процесу.

Мондриївський додав, що такий крок – це в першу чергу, турбота про організацію якісного освітнього процесу для школярів та підтримка тих родин, де у батьків немає можливості залишати дітей вдома через необхідність ходити на роботу.

Читайте також: Харківські школярі з понеділка йдуть на двотижневі канікули

Як повідомляв Укрінформ, Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 12 жовтня підтримала пропозицію Міністерства охорони здоров’я рекомендувати МОН звернутися в установленому порядку до обласних та Київської міської держадміністрацій з пропозицією перенесення осінніх канікул в закладах освіти на 18 жовтня 2021 року.

Читайте також: У Херсоні через коронавірус перенесли шкільні канікули

Міністерство освіти і науки рекомендувало закладам загальної середньої освіти оголосити канікули з 18 жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-