Прокуратура прийшла з обшуком у Київзеленбуд

Прокуратура прийшла з обшуком у Київзеленбуд

Укрінформ
КО «Київзеленбуд» проводяться чергові обшуки щодо діяльності підрядних організацій. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба КМДА.

"12 жовтня співробітники Подільської окружної прокуратури м. Києва проводять повторні обшуки службових приміщень КО «Київзеленбуд». Дії правоохоронців стосуються об’єкта, щодо якого вже були проведені обшуки та вилучена документація", - йдеться у повідомленні.

За інформацією комунального об’єднання, кримінальне провадження щодо даного об’єкта було відкрито в лютому 2019 року – щодо договорів, укладених у 2018-му, та робіт, які проводили на початку 2019-го.

Пізніше стало відомо, що правоохоронці проводять обшуки у КО «Київзеленбуд» для вилучення документів у справі щодо благоустрою Куренівського парку.

Читайте також: До чиновників КМДА прийшли з обшуками та вручили дві підозри

Київзеленбуд надавав під час попередніх обшуків та надає нині всі необхідні наявні документи з метою сприяння повному та всебічному розслідуванню у встановленому кримінально-процесуальним законодавством порядку.

11 травня 2021 року Київська міська прокуратура спільно з працівниками ГУ ДФС у м. Києві провела обшуки у службових приміщеннях КО «Київзеленбуд» щодо дій підрядних організацій у рамках кримінального провадження в частині можливого ухилення від сплати податків під час проведення капітальних ремонтів та реконструкцій деяких столичних парків і скверів. 30 липня відбулися повторні обшуки у КО «Київзеленбуд» співробітниками ГУ ДФС у м. Києві.

Читайте також: У столичних освітян – обшуки, підозрюють розтрату на шкільних пожежних сигналізаціях

Як повідомлялося, у Києві 11 жовтня в Департаменті молоді та спорту Київської міської державної адміністрації прокуратура проводила обшуки із одночасним врученням підозр.

Фото: Київська міська прокуратура

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-