Міжнародний саміт мерів проходить у Києві

Міжнародний саміт мерів проходить у Києві

Укрінформ
IV Міжнародний саміт мерів розпочав роботу у Києві.

Участь у заході беруть понад 130 очільників міст, представників бізнесу, центральної влади та експертів з України, Німеччини, США, Португалії, Албанії, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, на саміт приїхали міські голови Хмельницького, Миколаєва, Тернополя, Івано-Франківська, Львова, Житомира, Маріуполя, Тирани, Кашкайша тощо.

Учасники заходу долучаться до панельних дискусій на теми глобальних трендів розвитку міст, взаємодії між локальною та центральною владою, залучення інвестицій, інклюзивності тощо.

Очільники десяти українських міст презентують успішні проєкти, реалізовані у період боротьби з пандемією.

"Міжнародний саміт мерів - це більше ніж конференція. Це місце зустрічі і місце започаткування нових проєктів та партнерств", - підкреслила його засновниця Ірина Озимок.

Читайте також: Кличко - про нову хвилю COVID-19: Ми готові до найгіршого сценарію

Міжнародний саміт мерів (IMS) заснований у 2016 році як платформа для обміну досвідом між лідерами місцевого самоврядування. Він об’єднує мерів із різних країн, бізнес-спільноту, представників міжнародних організацій та громадян, щоб обговорити рішення, інновації, презентувати найкращий міжнародний і місцевий досвід міського управління та поділитися історіями успіху у різних сферах.

Завдяки спеціальному формату саміту учасники набувають нових знань і створюють міцні зв’язки з видатними лідерами міських перетворень з усього світу, беруть участь у сесії швидких бізнес-зустрічей, мають змогу протестувати різні рішення для міст, підписують меморандуми та започатковують спеціальні проєкти.

Саміт організований Western NIS Enterprise Fund та за підтримки Прем’єр-міністра України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-