У Києві відкрили меморіал загиблим патрульним поліцейським

У Києві відкрили меморіал загиблим патрульним поліцейським

Фото
Укрінформ
У Києві у Департаменті патрульної поліції відбулося відкриття Меморіалу пам'яті загиблим поліцейським патрульної поліції.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці інформує пресслужба Національної поліції України.

“Сьогодні у Департаменті патрульної поліції відбулося відкриття Меморіалу пам'яті загиблим поліцейським патрульної поліції. Вісім поліцейських жетонів, закарбованих на стелі пам'яті, нагадуватимуть нам про героїв, наших товаришів по службі, які поклали свої життя, захищаючи безпеку й правопорядок у країні. Вони з честю і гордістю носили ці жетони на грудях і вірно служили українському народові”, - уточнюється у повідомленні.

Зазначається, що цей меморіал пам'яті загиблим поліцейським патрульної поліції було створено за ініціативи керівництва Департаменту патрульної поліції.

Читайте також: Столична поліція затримала підозрюваного у вбивстві жінки

Також працівники Департаменту патрульної поліції з усіх куточків України підготували книгу пам’яті патрульних поліцейських, які пішли з життя.

У Києві відкрили меморіал загиблим патрульним поліцейським / Фото: Національна поліція України

Як повідомляв Укрінформ, 22 серпня 2018 року у столиці відбулася урочиста церемонія відкриття нових меморіальних плит з викарбуваними іменами загиблих поліцейських, прикордонників, гвардійців та рятувальників.

Відкриття меморіальних плит відбулося на Солом'янській площі біля Національної академії внутрішніх справ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-