Столична поліція затримала підозрюваного у вбивстві жінки

Столична поліція затримала підозрюваного у вбивстві жінки

Відео
Укрінформ
У Києві поліцейські затримали чоловіка, якого розшукували за вбивство, скоєне 6 вересня на Оболоні.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва, передає Укрінформ.

Як зазначається, фігуранта виявили під час відпрацювання території Труханового острова.

«Ми ретельно відпрацьовували прилеглі території біля місця скоєння злочину та сусідні райони, перевіряли підозрілих осіб, залучили до спільних відпрацювань військовослужбовців Національної гвардії України. За злагодженої роботи усіх підрозділів ми виявили чоловіка, який підходив під орієнтування, а згодом його впізнав свідок. Це – 66-річний іноземець, який не має постійного місця проживання у Києві», - розповів заступник начальника поліції Києва Андрій Гарастюк.

Затриманому повідомили про підозру у скоєнні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК, санкція – до 15 років позбавлення волі). Правоохоронці звернулись до суду із клопотанням про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У поліції додали, що другий чоловік, якого також оголошували у розшук у зв'язку з цим злочином, наразі має статус свідка у кримінальному провадженні.

Читайте також: Жорстоке вбивство на Виноградарі: у справі оголосили підозру

Як повідомлялось, 6 вересня у наметі поблизу водойми на вулиці Прирічній у Києві перехожі виявили жінку з травмою голови, без ознак життя. Поліція встановила особу потерпілої - це 37-річна уродженка Чернігівщини, яка приїжджала до столиці на підробіток.

Зі слів свідків був складений фоторобот чоловіка, який міг бути причетний до злочину. Його оголосили у розшук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-