Жорстоке вбивство на Виноградарі: у справі оголосили підозру

Жорстоке вбивство на Виноградарі: у справі оголосили підозру

Укрінформ
У Києві прокуратура спільно зі слідчими Нацполіції повідомили про підозру чоловіку за вбивство і розчленування власної дружини.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська прокуратура у Телеграмі.

Подільська окружна прокуратура міста Києва спільно зі слідчими Подільського управління поліції Головного управління Національної поліції в місті Києві повідомили про підозру чоловіку у вчиненні умисного вбивства співмешканки.

"Досудовим розслідуванням встановлено, що у другій половині серпня 2021 року на ґрунті неприязних відносин у підозрюваного виник умисел на вбивство потерпілої. Реалізуючи свій злочинний умисел, перебуваючи за місцем спільного проживання, чоловік завдав потерпілій множинних ударів ножем, таким чином позбавивши її життя", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У столиці дали сім років тюрми колишньому боксеру, який убив співробітника УДО

Після цього, щоб приховати злочин, підозрюваний розчленував тіло потерпілої та помістив його до морозильної камери, яку придбав з цією метою. Вчинивши злочин, підозрюваний покинув територію міста Києва, однак був виявлений працівниками поліції на території Черкаської області.

Злочин кваліфікований за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України як умисне вбивство, за вчинення якого законом передбачено покарання у виді позбавлення волі строком до 15 років. Обтяжуючою кримінальну відповідальність обставиною є вчинення злочину, пов’язаного із домашнім насильством.

Готується клопотання про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Читайте також: У Києві до шести років засудили експоліцейського, який 11 разів вдарив ножем колегу

Як повідомляв Укрінформ, 27 серпня в одній із квартир у Подільському районі Києва були виявлені частини тіла жінки. Пізніше у Черкаській області поліція затримала підозрюваного у вбивстві власної дружини - 35-річного чоловіка.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-