У Києві до шести років засудили експоліцейського, який 11 разів вдарив ножем колегу

У Києві до шести років засудили експоліцейського, який 11 разів вдарив ножем колегу

Укрінформ
У Києві до 6 років позбавлення волі засудили колишнього працівника районного відділу управління поліції охорони, який під час конфлікту під дією алкоголю 11 разів вдарив ножем співробітника патрульної поліції.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Дарницький районний суд Києва за участі прокурора Київської міської прокуратури оголосив вирок експоліцейському, який спричинив тяжкі тілесні ушкодження своєму колезі.

“Інцидент стався у березні 2019 року. Між обвинуваченим та співробітником патрульної поліції, які були знайомі між собою та проживали в одному гуртожитку, виник конфлікт. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, обвинувачений наніс опоненту 11 ножових поранень в різні частини тіла”, - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Вбивство поліцейського на Херсонщині: підозрюваного арештували без права на заставу

Згідно із висновком судово-медичної експертизи, вказані тілесні ушкодження відносяться до тяжких.

Суд визнав докази сторони обвинувачення достатніми для визнання чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, та призначив покарання у вигляді 6 років позбавлення волі.

Як повідомляв Укрінформ, 17 серпня у Херсоні суд обрав запобіжний захід чоловіку, який зарізав ножем поліцейського під час виклику.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-