Вбивство поліцейського на Херсонщині: підозрюваного арештували без права на заставу

Вбивство поліцейського на Херсонщині: підозрюваного арештували без права на заставу

Укрінформ
У Херсоні суд обрав запобіжний захід підозрюваному, який зарізав ножем поліцейського під час виклику - тримання під вартою строком 60 днів без права внесення застави. Нині він під цілодобовою охороною перебуває в спеціальному лікарняному закладі.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє поліція Херсонської області.

«Сьогодні суд обрав підозрюваному у замаху на вбивство правоохоронця запобіжний захід – тримання під вартою строком 60 днів без права внесення застави», - йдеться у повідомленні.

Нині громадянин під цілодобовою охороною перебуває в спеціальному лікарняному закладі. Якщо судово-психіатрична експертиза визнає чоловіка осудним, він буде переведений до слідчого ізолятора. Наразі досудове розслідування триває, зазначають у поліції.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині старший сержант поліції Олексій Кустов загинув від ножового поранення під час обслуговування виклику.

Близько 7 години 15 серпня за номерами «102» та «103» зателефонувала мешканка с. Веселе Новокаховської міської громади. Жінка повідомила, що сталося різке загострення психічної хвороби у її сина, який перебуває на обліку. Вона встигла замкнути сина в літній кухні.

Читайте також: На Одещині в ДТП загинули троє поліцейських

За названою адресою виїхали екіпаж групи реагування місцевого підрозділу поліції та швидка допомога.

Коли поліцейський та медпрацівник зайшли на подвір’я, хворий чоловік, виламавши двері, із ножем у руках вибіг назовні та спричинив ножові поранення фельдшеру та старшому сержанту поліції. Поліцейський від отриманого поранення по дорозі в лікарню помер. Нападника роззброїли бійці роти поліції особливого призначення, які прибули на допомогу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-