У Херсонській області поліцейський загинув на виклику

У Херсонській області поліцейський загинув на виклику

Укрінформ
На Херсонщині старший сержант поліції Олексій Кустов загинув від ножового поранення під час обслуговування виклику.

Про це у Фейсбуці повідомляє обласна поліція, передає Укрінформ.

“Колектив поліції Херсонщини висловлює щирі співчуття родині поліцейського сектору реагування патрульної поліції Каховського відділу поліції старшого сержанта поліції Олексія Кустова з приводу його передчасної смерті. Сьогодні вранці він загинув від отриманого ножового поранення під час обслуговування виклику”, - йдеться у дописі.

Подробиці інциденту розповів начальник ГУ НП у Херсонській області Олександр Прокудін. За його словами, близько 7 години 15 серпня за номерами «102» та «103» зателефонувала мешканка с. Веселе Новокаховської міської громади. Жінка повідомила, що сталося різке загострення психічної хвороби у її 44-річного сина, який перебуває на обліку. Вона встигла замкнути сина в літній кухні.

За названою адресою вихали екіпаж групи реагування місцевого підрозділу поліції та швидка допомога.

"Коли поліцейський та медпрацівник зайшли на подвір’я, хворий чоловік, виламавши двері, із ножем у руках вибіг назовні та спричинив ножові поранення фельдшеру та 43-річному старшому сержанту поліції. На жаль, поліцейський від отриманого поранення по дорозі в лікарню помер. Життю медпрацівника загрози немає", - розповів Прокудін.

Читайте також: Чоловік з ножем поранив двох поліцейських і соціального працівника у Лондоні

За його словами, нападника роззброїли бійці роти поліції особливого призначення, які прибули на допомогу. Чоловік затриманий.

На місці події працює група слідчих обласного главку поліції. Попередня кваліфікація події – ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Як повідомлялося, 13 серпня у Білгород-Дністровському районі Одеської області автомобіль з поліцейськими потрапив у аварію, внаслідок чого троє правоохоронців загинули, ще один був госпіталізований.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-