Столичні інспектори відсьогодні перевірятимуть температуру і відсутність шансону у маршрутках

Столичні інспектори відсьогодні перевірятимуть температуру і відсутність шансону у маршрутках

Фото
Укрінформ
У Києві в п’ятницю, 17 вересня, почали працювати інспектори Комунальної служби перевезень, які контролюватимуть дотримання нових стандартів пасажирських перевезень на маршрутах міста.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації.

«Очима цих інспекторів місто фіксуватиме дотримання на маршрутах цілком конкретних речей: температурний режим в салонах, наявність усіх необхідних документів у водіїв, відсутність шумового й візуального забруднення всередині автобусу, наявність уніфікованого інформаційного плакату із портретом і даними водія, технічний стан транспорту, чистоту, наявність форменного одягу у водіїв, пристосованість автобусу до перевезення осіб з інвалідністю та багато іншого», – зазначив заступник голови КМДА Костянтин Усов.

За його словами, для фіксації порушень інспектори будуть «озброєні» постійно включеними боді-камерами.

Читайте також: Без шансону: водіям київських маршруток заборонили «крутити» музику

Заступник голови КМДА зазначив, що особисто поспілкувався з інспекторами перед виходом на рейди і закликав їх не боятися нічого, крім неефективності та зв’язків з «маршруточною мафією».

«Один склад Комунальної служби перевезень ми вже в повному складі звільнили. Якщо треба буде - звільнимо й наступний», - заявив Усов.

Читайте також: Інспектори контролюватимуть, чи комфортна температура у столичних маршрутках

Як повідомляв Укрінформ, на початку липня 2021 року столична влада звільнила керівника Комунальної служби перевезень, а також усіх її працівників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-