У застосунку «Київ Цифровий» можна буде онлайн відстежувати рух  транспорту

У застосунку «Київ Цифровий» можна буде онлайн відстежувати рух транспорту

Укрінформ
КП «ГІОЦ» у співпраці з КП «Київпастранс» розробляє новий сервіс «Рух транспорту», що з’явиться у застосунку «Київ Цифровий».

Як передає пресслужба КМДА, сервіс оцифровує дані КП «Київпастранс» про міські зупинки та маршрути, щоб надати їх користувачам у зручному форматі, передає Укрінформ.

"Завдяки новому сервісу користувачі зможуть знаходити в застосунку потрібні зупинки та маршрути автобусів, тролейбусів і трамваїв, а також слідкувати за рухом транспорту на мапі. Пошук можна буде здійснювати за номером маршруту або назвою зупинки", - йдеться у повідомленні.

Крім того, застосунок відображатиме час відправлення транспорту, зупинки на кожному маршруті та інформацію, на якій зупинці можливо здійснити пересадку. Потрібні маршрути користувачі зможуть додати в «Обране», щоб завжди мати їх під рукою.

Читайте також: Прощавай паперовий: відсьогодні Київ переходить на е-квитки

Розробники готують «Рух транспорту» до релізу в бета-версії. Залучатимуть користувачів, аби вони залишали відгуки про нього, щоб покращувати та доповнювати сервіс, враховуючи пропозиції містян.

Також продовжать удосконалювати сервіси QR-квитків і транспортної карти для зручної оплати проїзду. Наразі QR-квитками в застосунку скористалися близько 5 мільйонів разів, поповнювали транспортні карти понад 2 мільйони разів.

Читайте також: Чиї транспортні картки заблокують у випадку локдауну - роз'яснення КМДА

«Київ Цифровий» – застосунок, що об’єднав головні міські сервіси. Користувачам вже доступні: поповнення транспортної карти, QR-квитки, оплата паркування, сплата штрафів, повернення евакуйованої автівки з QR-кодом, а також голосування за проєкти Громадського бюджету.

Застосунок доступний для безкоштовного завантаження у App Store та Google Play.

Як повідомлялося, у серпні Е-квитком оплатили проїзд 8 млн разів у метро та 4 млн у наземному транспорті столиці.

Фото: офіційний портал Києва

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-