У листопаді відкриють оновлений культурний центр «Краків»

У листопаді відкриють оновлений культурний центр «Краків»

Укрінформ
У Дніпровському районі після капітального ремонту відкриють багатофункціональний культурний центр «Краків», який розташований на Русанівській набережній, 12.

Як повідомляє пресслужба КМДА, Центр планують відкрити у листопаді поточного року, передає Укрінформ.

«У процесі проведення капітального ремонту виникали додаткові роботи, які неможливо було врахувати на стадії проєктування. Наразі ремонт майже завершено. Нарешті у листопаді планується відкриття багатофункціонального культурного центру «Краків». Для нас важливо розвивати мистецтво у столиці, тому створюються сучасні локації для проведення культурних заходів. Особисто я пишаюсь цим проєктом і впевнений, що кияни гідно оцінять результат реновації», – зазначив перший заступник голови районної державної адміністрації у Дніпровському районі, депутат Київської міської ради Олесь Маляревич.

Станом на початок вересня вже завершено роботи з утеплення та облаштування вентильованого фасаду з керамічної плитки, у галереях облицьовано стіни керамічною плиткою, встановлено алюмінієві вітражі та вікна, у приміщеннях оздоблено стелі, відремонтовано водопровідні та каналізаційні мережі, замінено електричні мережі та теплопостачання, встановлено системи вентиляції, кондиціювання повітря та протипожежного захисту, а також виконано інші роботи відповідно до архітектурно-проєктного плану.

Депутат додав, що мета міської влади – зробити так, щоб «Краків» став провідним культурним центром столиці.

Читайте також: Київ подав понад 20 пропозицій до програми «Велике Будівництво»

Як повідомлялося, на київській Русанівці триває капітальний ремонт будівлі колишнього кінотеатру «Краків». Після завершення робіт тут з'явиться сучасна театральна студія, кілька музичних сцен, студія звукозапису, а у великій залі демонструватиметься фестивальне кіно.

Фото: kmr.gov.ua/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-