У столиці створять ще один дитячий будинок сімейного типу

У столиці створять ще один дитячий будинок сімейного типу

Укрінформ
До міської цільової програми «Діти. Сім'я. Столиця на 2019-2021 роки» внесено зміни, згідно з якими буде передбачено фінансування на створення нового дитячого будинку сімейного типу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Київради

За словами депутата Київської міської ради, голови Постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціальної політики Марини Порошенко, дитячий будинок сімейного типу загальною площею 127,5 кв. м планується створити на вулиці Бориса Гмирі у Дарницькому районі.

«У березні 2021 року було проведено обстеження помешкання, у якому буде створено дитячий будинок сімейного типу, а також складено зведений кошторисний розрахунок вартості капітального ремонту квартири для виконання ремонтних робіт та її облаштування. Діти є нашою опорою у майбутньому, тому зараз потрібно забезпечити для них соціально-правовий захист у повному обсязі, незалежно від супутніх обставин. Програма спрямована на створення цілісної системи щодо захисту прав дітей та сімей із дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах, дітей, які залишилися без батьківського піклування, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», – зазначила Порошенко.

Читайте також: Два будинки сімейного типу в Києві отримали нові авто

Як повідомлялося, Київська міська рада у липні затвердила міську цільову програму «Діти. Сім'я. Столиця на 2022-2024 роки».

На сьогодні в столиці працює 31 дитячий будинок сімейного типу, до яких влаштовано 231 дитину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-