У Києві з 19 до 24 серпня працюватимуть мобільні пункти COVID-вакцинації

У Києві з 19 до 24 серпня працюватимуть мобільні пункти COVID-вакцинації

Укрінформ
У Києві з 19 до 24 серпня працюватимуть мобільні пункти вакцинації від COVID-19.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє Київська міська державна адміністрація.

«Йдеться про спеціально облаштовані автобуси, які за заздалегідь визначеним графіком будуть курсувати містом (у районах, віддалених від медзакладів, на базі яких створено стаціонарні пункти щеплень) та вакцинальні намети (з 21 до 24 серпня), що розташовуватимуться у багатолюдних місцях», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Харкові відкрили центр масової вакцинації в університеті ім. Каразіна

Зазначається, що у мобільних пунктах вакцинації щеплення може отримати будь-який громадянин України або особа, що має постійну посвідку на проживання.

У КМДА зауважили, що такий формат імунізації не потребує попереднього запису. Все що потрібно - паспорт, ІНН та мобільний телефон.

«Якщо у вас підписана декларація з лікарем - це значно спростить та пришвидшить процес оформлення вакцинації», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Україні понад 80% померлих від коронавірусу старші 60 років – МОЗ

Записатися на ревакцинацію рекомендовано у сімейного лікаря у найближчому пункті щеплень, що розташований на базі закладу охорони здоров’я. Для цього необхідно зателефонувати або записатися через сервіс helsi.me самостійно.

Як повідомляв Укрінформ, у зв’язку з відзначенням 30-ї річниці Незалежності України 23 та 24 серпня (понеділок-вівторок) не працюватимуть Центри масової вакцинації (у МВЦ) та вакцинальні пункти у медичних закладах столиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-