У Києві фотографу дали 9,5 років за зйомку порно з дев'ятирічною

У Києві фотографу дали 9,5 років за зйомку порно з дев'ятирічною

Укрінформ
У Києві до 9 років та 6 місяців позбавлення волі засудили фотографа, який примушував 9-річну дівчинку до створення порнографічних фото.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська прокуратура у Телеграмі.

За підтримання публічного обвинувачення ювенальними прокурорами Деснянської окружної прокуратури Києва суд оголосив обвинувальний вирок фотографу, який примушував дитину до створення порнографічних фото.

"У квітні 2021 року 38-річний фотограф вчинив розпусні дії відносно 9-річної дівчинки, при цьому змусив останню до створення дитячої порнографії та зберігав фото та відео дитячої порнографії", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Перед судом постане фотограф, який примушував 9-річну надсилати оголені знімки

За результатами досудового розслідування, обвинувальний акт був скерований до Деснянського районного суду Києва за ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх), ч. ч. 1, 4 ст. 301-1 (збут і розповсюдженя дитячої порнографії) Кримінального кодексу України.

Зловмисника засудили до 9 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права займатися виховною, педагогічною, викладацькою діяльністю строком на три роки.

Крім того, інформація про засудженого буде внесена до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Читайте також: На Київщині судитимуть фотографа, який виготовляв та продавав дитяче порно

Як повідомляв Укрінформ, у травні у Києві повідомили про підозру місцевому жителю, який поширював дитячу порнографію та пропонував сексуальні зв’язки із своєю малолітньою донькою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-