На Київщині судитимуть фотографа, який виготовляв та продавав дитяче порно

На Київщині судитимуть фотографа, який виготовляв та продавав дитяче порно

Укрінформ
У Київській області судитимуть фотографа, який виготовляв та розповсюджував дитячу порнографію.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

Зазначається, що раніше поліцейські повідомили про підозру 48-річному жителю міста Українка, який виготовляв фото та відеоматеріали порнографічного характеру з дітьми.

«Чоловікові повідомили про підозру за ч. 4 та ч. 5 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів), ч.3 ст.149 (Торгівля людьми), ч.2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України», - ідеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що чоловік реалізовував свою злочинну діяльність протягом 2013-2017 років. Наразі встановлено 41 особа малолітніх потерпілих, яких чоловік примушував до участі у створенні матеріалів порнографічного характеру. Після цього зловмисник продавав матеріали зйомок іноземцю за кордон.

«Окрім цього, для того, аби діти почувалися розкутіше він пригощав їх алкоголем та електронними сигаретами», - сказано в повідомленні.

Наразі досудове розслідування завершено, обвинувальний акт стосовно зловмисника скеровано до суду. За скоєне йому загрожує до 12 років ув’язнення.

Читайте також: Apple шукатиме в iPhone клієнтів зі США зображення сексуального насильства над дітьми

Як повідомляв Укрінформ, у Києві завершено досудове розслідування і передано до суду справу щодо 38-річного фотографа, який примушував 9-річну дівчинку до створення порнографічних фото.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-