Столичний коп три роки не ходив на роботу, але отримував зарплату - прокуратура

Столичний коп три роки не ходив на роботу, але отримував зарплату - прокуратура

Укрінформ
У Києві викрили колишнього поліцейського, який три роки не ходив  на роботу, але за сприяння свого керівника отримував заробітну плату.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська прокуратура у Телеграмі.

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури слідчі ДБР повідомили про підозру двом колишнім працівникам столичного управління поліції за фактами привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем, вчиненого у великих розмірах (ч. 4 ст. 191 Кримінального кодексу).

Як зазначається, працівник одного з управлінь ГУ Нацполіції в Києві з метою привласнення грошових коштів вступив у змову зі своїм безпосереднім керівником.

З жовтня 2016-го до грудня 2019 року працівник поліції отримував зарплату за роботу в органах поліції Києва, при цьому на своє робоче місце не виходив, обов’язки не виконував, фактично проживав у Львові. Його безпосередній керівник приховував від керівництва ГУНП в Києві факт відсутності свого підлеглого на роботі.

Читайте також: Вісім років в’язниці для шістьох поліцейських Львівщини - Нацполіція готує апеляцію

Цими діями державі завдані збитки в розмірі близько 400 тис. грн.

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці липня у Києві колишнього працівника прокуратури засудили до 7 років ув’язнення за заволодіння речовими доказами – $38 тис. і 60,5 тисяч грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-