Нові острівці безпеки влаштовують у всіх районах столиці - КМДА

Нові острівці безпеки влаштовують у всіх районах столиці - КМДА

Укрінформ
Нові острівці безпеки для пішоходів влаштовують у всіх районах столиці. 

Про це на сайті КМДА повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Густєлєв.

За його словами, наразі триває облаштування переходів із 4 острівцями безпеки на вул. Сім’ї Кульженків в Оболонському районі. Також 4 нові острівці влаштовують в Солом’янському районі: 2 – на вул. Героїв Севастополя та 2 – на просп. Відрадному.

«До кінця року районні шляхово-експлуатаційні підприємства планують встановити такі засоби заспокоєння руху на вулицях Якубовського, Вербицького, Милославській, Драйзера, Будівельників, Генерала Алмазова, Лаврській, Ольжича, бульварі Кольцова та інших», – поінформував Густєлєв.

Він вважає, що одним із дієвих засобів заспокоєння руху, які дають додаткову безпеку пішоходам і зменшують ризики їхнього травмування під час ДТП, є острівці безпеки.

Читайте також: На Рівненщині відновлюють дорогу до найпрозорішого в Україні озера

«За останні 2 місяці нові острівці безпеки були влаштовані на вулицях Ревуцького, Кравчука, Генерала Наумова, Василя Порика, бульварі Ромена Роллана, проспектах Лісовому і Миру», – зазначив заступник голови КМДА.

Посадовець нагадав, що минулого року в рамках капітального та поточного ремонтів у столиці було влаштовано 62 острівці безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-