Шляховики назвали причину обвалу на Берестейському мосту

Шляховики назвали причину обвалу на Берестейському мосту

Фото
Укрінформ
Обвал частини Берестейського шляхопроводу на столичному проспекті Перемоги стався внаслідок того, що в його конструкцію кілька днів тому врізалася вантажівка.

Про це у Фейсбуку повідомляє КП «Київавтошляхміст».

«Фахівці КП «Київавтошляхміст» провели обстеження споруди на просп. Перемоги біля станції метро «Берестейська». За попередніми результатами, обсипання захисного шару бетону й перильного огородження сталося через надмірне навантаження під час удару. Так, 1 липня у конструкції шляхопроводу врізалась вантажівка із газоблоками», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, це викликало руйнування бетону в найслабших (перенапружених) місцях мосту.

У КП «Київавтошляхміст» нагадують, що за  результатами обстеження, проведеного у 2020 році, експлуатаційний стан шляхопроводу визнано обмежено працездатним. Торік був розроблений проєкт протиаварійних заходів для його безпечної експлуатації, за планом роботи мають розпочатися найближчим часом.

«У подальшому передбачена масштабна реконструкція споруди із заміною прогонової будови», - додали шляховики.

Читайте також: В Укравтодорі обіцяють швидко відбудувати міст, що обвалився на Львівщині

Як повідомлялося, у столиці стався обвал частини конструкції Берестейського шляхопроводу на проспекті Перемоги. З мосту біля метро «Берестейська» на автомобіль «ГАЗель» упав шматок бетону. У зв’язку з цим було частково перекрито рух транспорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-