У Києві до Дня Нацполіції відзначили кращих столичних правоохоронців

У Києві до Дня Нацполіції відзначили кращих столичних правоохоронців

Фото
Укрінформ
У Києві до річниці Національної поліції України кращих столичних правоохоронців нагородили за сумлінне виконання службових обов'язків та відданість службі.

Про це інформує відділ комунікації поліції Києва, передає Укрінформ.

«За сумлінне виконання службових обов'язків та відданість службі поліцейських нагородили подяками, відомчими відзнаками та цінними подарунками, а також присвоїли спеціальні звання», - йдеться у повідомленні.

"Шість років – це невеликий термін, але з попереднім досвідом та за допомогою іноземних колег структура стабільно розвивається. І нам є чим пишатися: окрім забезпечення правопорядку та допомоги громадянам, наші поліцейські беруть участь у зоні проведення Операції об’єднаних сил на сході країни. Щиро вітаю і діючих правоохоронців, і наших ветеранів й бажаю міцного здоров'я, добробуту та мирного неба над головою», - наголосив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

Привітали столичних поліцейських зі святом і заступники Крищенка, а також - начальник Північного Київського територіального управління Нацгвардії України Олег Гарчу та перший заступник начальника Головного управління ДСНС України у місті Києві полковнику Ігор Нечипоренко.

Після слів привітань кращих правоохоронців відзначили відомчими нагородами та присвоїли спецзвання.

Як повідомлялося, в Україні 4 липня відзначається День Національної поліції України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-